Cele Mai Bune Strategii Ruleta 2020

Cum sa castigi la ruleta? cati jucatorii s-au intrebat, oare? Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou.

Regulile de joc sunt simple, mizele sunt flexibile, iar platile pot fi uriase. De-a lungul anilor, jocul a atras prin faptul ca poate fi jucat in cel mai simlu mod, prin pariuri pe culoare, ce iti pot dubla castigul, sau intr-un mod complex, pe zone, grupuri de numere, vecini si orfani. Dar sa nu uitam un aspect esential al ruletei: este un joc de noroc! Strategii pentru ruleta eficente exista si au de-a face cu o buna gestiune a bugetului de joc si un joc responsabil, axat pe diminuarea riscului si aproape nimic in comun cu un sistem luat de pe net.

Masa de ruleta

O strategie eficienta va propune alegerea unei variatii de ruleta care va avantajeaza pe termen lung, al carui RTP este mare. Majoritatea sistemelor de joc, spre exemplu celebrul sistem Martingale, necesita un buget urias pentru a putea fi corect implementat, fara a garanta succesul. Am vazut de nenumarate ori peste 20 de succesiuni de pariuri pierdute, iar in acel moment, de regula, jucatorul si-a epuizat tot bugetul. Dar probabilitatea statistica indica faptul ca in aceste strategii ruleta se ascunde un sambure de adevar. Recenzia de fata isi propune sa va ofere toate informatiile referitoare la cele mai populare sisteme si strategii pentru ruleta, vom demola miturile ce se invart in jurul rotii si al bilei de ruleta si vom vorbi despre cele mai populare inselatorii ce planeaza asupra acestui subiect.

Care este cel mai bun mod de a juca ruleta?
Din punct de vedere teoretic, daca pariurile dumneavoastra vor acoperi jumatate de masa, aveti 50% sanse de castig. Acest lucru inseamna ca puteti paria pe negru sau rosu si veti castiga dublul sumei depuse. Puteti acoperi 0 si o serie de vecini, pentru pariuri mai mari. Sau orfani, numere mici si mari – alegerea va apartine. Fara doar si poate, cel mai bun jucator de ruleta este un jucator relaxat. Aveti libertatea de a plasa mize si de a construi pariuri care mai de care mai indraznete, dar jucati cu mintea limpede, fara un factor emotional atasat. Daca pariurile pe numere pare si impare functioneaza in avantajul dumneavoastra, nu-l schimbati. Daca aveti un numar pe care il jucati constant si castigati – nu va schimbati norocul. Ruleta este printre putinele jocuri de noroc ce pot fi jucate intr-o serie de feluri.

Un jucator fericit de ruleta
Care este motivul pentru care jucati la ruleta?
Jucati pe termen scurt, mediu sau lung?
Jocul dumneavoastra este flexibil sau nu?
De regula, cat acoperiti din masa?
Pentru ca fiecare jucator are stilul propriu, ramane decizia fiecaruia de a-si alege una dintre cele mai bune strategii ruleta. Diferenta intre un incepator al ruletei si un veteran al acestui joc este doar experienta. In functie de raspunsurile pe care le-ati oferit intrebarilor de mai sus, vom analiza strategia potrivita pentru jocul dumneavoastra dintre toate sistemele cunoscute in 2020.

Cum putem recunoaste o strategie buna de ruleta?
Spre deosebire de alte jocuri, ruleta este centrata in jurul unui singur principiu: se joaca in mod direct, se joaca doar impotriva casei, iar deznodamantul poate fi unul singur: castigi sau pierzi. In cazul altor jocuri de carti, cum ar fi blackjack, pariurile devin mai complicate, pe masura ce jucati la mai multe maini simultan. Chiar si in cazul pokerului lucrurile se complica, deoarece nu jucati impotriva casei, ci impotriva altor jucatori. Dinamica unui joc de ruleta este simpla, iar avantajul pe care il aduce acest joc este ca se pot face atat pariuri simple, cat si complexe, dar se fac numai impotriva casei, chiar daca masa permite simultan mai multi jucatori.

Daca vei dedica destul timp acestui joc si il vei exersa suficient, vei putea dezvolta o strategie proprie, si vei invata cum sa castigi la ruleta. Inainte de a face acest lucru, o sa vorbim despre cele mai populare strategii la ruleta, bazate pe pariuri progresive, utilizate pe scara larga, de un numar consacrat de jucatori. Fiecare sistem in parte este insotit de o recenzie proprie, pentru a va furniza toate informatiile de care aveti nevoie.

Strategie Martingale
Un sistem extrem de popular, ce ascunde un adevar statistic. Isi are originile in secolul al 18-lea si provine din jocul cu moneda: moneda era aruncata in aer si se plasau pariuri daca va cadea pe cap sau pajura. Reprezinta un pariu in cote fixe: 50% – 50%, pe sume predeterminate de bani. In alte cuvinte, veti aplica principiul pariului progresiv doar cand pierdeti. Pariul de baza este 1 moneda, 1 jeton sau 1 RON – valoarea acestui pariu nu se schimba niciodata. Daca veti paria 1 RON pe culoarea rosie si veti pierde, veti dubla pariul. Continuati asa pana cand veti castiga din nou, veti fi recuperat suma pierduta si veti fi realizat un profit. Reveniti la suma minima pariata, de 1 RON. Este o strategie ideala in cazinourile online, dar doar daca aveti disciplina necesara de a pastra acest pariu cu strictete si doar daca aveti bugetul necesar. Tineti cont de faptul ca tot dubland suma pariata, in cazul unei serii necastigatoare, se pot ajunge repede la o niste pariuri destul de mari. Fiti atenti la maximul mesei!Cititi aici totul depsre Strategia Martingale la ruleta!

Strategie Paroli
O strategie chiar mai veche decat Martingale este cea numita Paroli. Isi are originea in secolul 17 si functioneaza de minune cu pariuri cu sanse fixe, de genul rosu/negru sau par/impar. Este o strategie usor de aplicat si necesita atentie doar in ceea ce priveste bugetul de joc. Sistemul consta in pariuri fixe, de 1 leu, efectuate pe combinatia rosu/negru sau numere pare/impare. Daca veti pierde, pariati tot 1 leu. Daca veti castiga, pariati 2 RON. Daca pierdeti, va intoarceti la pariuri de 1 leu, daca veti castiga, veti dubla inca o data cei 2 RON – acum pariati cu 4 RON. Veti plasa al 3-lea pariu consecutiv, de 4 RON – doar in cazul unui castig anterior! Singurul dezavantaj al acestei metode este ca pariurile de 1 RON – sau pierderile – pot depasi sirul de castiguri. Este un risc calculat, dar in cazul testelor efectuate de noi, stategia functioneaza. Are o crestere mai lenta, dar daca veti avea disciplina necesara, va functiona si pentru dumneavoastra.

Strategia Paroli in Ruleta

Alte strategii pentru ruleta
Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu doresc a aplica statistica din spatele unor sisteme precum Paroli si Martingale, exista o serie de alternative. Mai mult sau mai putin populare, acestea inca se bucura de o anumita apreciere, in randul jucatorilor.

Schema de pariere Dalembert
Sistemul D’Alembert
Mai putin popular, sistemul D’Alembert poarta numele matematicianului francez care l-a brevetat. Este un sistem simplu, de aceea este si extrem de popular si prevede urmatoarea abordare: plasati pariul X. pariul devine X + 1 cand pierdeti si pariul devine X – 1 cand castigati. Teoria ce sta la baza acestui sistem spune ca exista un numar aproximativ egal de pariuri castigate si pierdute. Matematicianul a descoperit ca valoarea contului va creste, datorita faptului ca veti recupera pierderile relativ usor. Daca veti avea ghinionul sa experimentati un numar mare de pierderi consecutive, sistemul poate da gres.

Sistemul Fibonacci la ruleta
Sistemul Fibonacci
Un sistem extrem de interesant, ce are la baza sirul lui Fibonacci si presupune parierea progresiva. Da, un buget generos este mai mult decat necesar. Sistemul nu este complicat, in sine, dar va trebuie o doza substantiala de atentie, in ceea ce priveste plasarea pariurilor. Strategie prevede 2 runde cu pariuri egale ca valoare, iar al 3-lea pariu va fi suma combinata a primelor doua. Pariul numarul 4 va fi dat de pariul 3 + pariul 2 si asa mai departe, pana cand ati castigat. In acel moment incepeti de la inceput. In acest mod unic de pariere, pierderile va sunt acoperite, dar cu aceasta strategie progresiva trebuie sa aveti un buget considerabil.

Sistemul Lábouchere pentru ruleta
Sistemul Labouchere
Labouchere este cea mai complexa strategie de ruleta, ce urmareste profituri explozive si recuperearea treptata a eventualelor pierderi. Strategia consta intr-un sir de numere, ales in mod aleator. Spre exemplu, puteti alege 10, 20 si 30. Acestea vor reprezenta mizele de pariere. Strategia prevede ca primul pariul sa fie format din suma primului si al ultimului numar, deci veti paria 40 de RON. Daca veti castiga, stergeti numerele din serie – daca veti folosi o foaie si un pix, va va ajuta. Mai ramane un pariu de efectuat, cel cu valoarea 20 RON – numarul din mijloc. Daca ati castigat inca o data, felicitari – profitul este de 60 RON. Daca pierdeti, veti aduga numarul in continuarea seriei. Daca veti castiga, veti sterge numerele. Cand ati epuizat toate numerele din seria aleasa, incepeti o noua secventa.

Sistemul Oscar’s Grind la ruleta
Sistemul Oscar’s Grind
Strategia aceasta nu este dedicata celor care prefera un joc dinamic. Trebuie mentinut un nivel emotional optim, iar jucatorul trebuie sa se multumeasca cu un profit mai mic. Cu toate acestea, este strategia ideala pentru cei ce nu dispun de un buget mare. In cazul acestei strategii, veti paria aceeasi suma dupa o pierdere si pariati suma + 1 RON numai dupa un castig. In alte cuvinte, cresteti valoare pariului cu o unitate numai dupa un castig. Intr-un timp considerabil, veti echivala pierderile si veti inregistra un profit mic.

Clasicele pariuri la ruleta
Pariurile clasice
Cu toate ca nu reprezinta o strategie in sine, pariurile clasice trebuie mentionate. Multi jucatori pariaza haotic, fara o anume disciplina, urmarind profituri explozive in cel mai scurt timp. Trebuie sa intelegeti ca in cele din urma, avantajul casei isi spune cuvantul si .. nu aveti sanse de castig. Am observat extrem de multi jucatori ce nu folosesc nici un sistem, pariaza la impuls si inevitabil…pierd. Daca va numarati dintre aceia care isi permit sa piarda, nu ramane decat sa va distrati, in timp ce lasati norocul sa-si spuna cuvantul.

Aceste sisteme functioneaza in cazinourile online?
Toate aceste strategii au la baza un model statistic. Adevarul din spatele acestor strategii la ruleta este urmatorul: statistica se aplica in cadrul tuturor jocurilor de ruleta, fie ca jucati live, fie ca jucati RNG. Diferenta este doar factorul timp. Daca in sesiunile live crupierul este cel care are control deplin, in sensul ca acesta trebuie sa astepte ca toti jucatorii sa parieze, in jocurile de ruleta RNG – random number generator – puteti folosi o serie de optiuni. Aveti posibilitatea sa activati modul rapid de joc, puteti dezactiva sunetele de fundal si muzica, pentru a elimina orice fel de distrageri. Modul rapid de joc, sau modul turbo, salveaza foarte mult timp. Pentru a va raspunde la intrebarea de mai sus, aceste sisteme functioneaza cel mai bine in cazinourile online, fie in sesiuni live, fie in jocurile de ruleta RNG.

Care este problema acestor sisteme de pariere la ruleta
Problema acestor sisteme de pariere, cel putin in cazul Martingale si Fibonacci, este bugetul de joc. De cele mai multe ori aveti nevoie de un buget considerabil, doar pentru a va pune la adapost de o eventuala succesiune de pierderi. Pentru strategii ruleta ca sistemul Labouchere, va puteti descurca si cu un buget rezonabil. Urmatoarea problema o reprezinta limitele de pariere, sau limitele mesei. In cazul unor pariuri pierdute in mod succesiv, valoarea pariului urmator continua sa creasca si puteti depasi limita maxima acceptata de masa de ruleta. In principiu, va puteti orienta catre mesele live, ale caror limite de pariere sunt destul de mari. Pentru ca toate aceste strategii au la baza un model matematic, din punct de vedere statistic puteti profita. Cea mai mare problema, in jocul pe termen lung, este chiar factorul emotial si lipsa unei discipline adecvate. Bugetul trebuie utilizat cu atentie, pentru ca scopul pe termen este realizarea unor profituri mici, dar constante, in felul acesta negand avantajul casei.

Mituri ce planeaza asupra ruletei
Nu este nimic complicat in ceea ce priveste masa de ruleta. Un joc de noroc, cu un rezultat simplu: castigi sau pierzi. Fiind insa un joc extrem de popular, acei jucatori care se auto-proclameaza experti ai mesei de ruleta nu fac decat sa raspandeasca zvonuri. Fiind bazata pe un model matematic, exista o serie de strategii care functioneaza. Majoritatea jucatorilor nu vor castiga niciodata in mod sistematic la ruleta, pentru ca au cazut prada fie lacomiei, fie unor strategii imprumutate, ce nu au nici o acoperire in cadrul unui joc real. Formati-va un obicei din a respecta un sistem de pariere, exersati-l cateva sute de ore, gestionati cu atentie bugetul, stabiliti un profit minim acceptat per sesiune de joc si va garantez faptul ca veti iesi mult mai castigati decat aceia care joaca dupa “ureche”.

Mituri si legende ale ruletei

Rosu e fierbinte la masa asta!
Mi-a fost dat sa aud de multe ori fraza: ‘’pune pe rosu, ca e fierbinte’’. Planeaza foarte mult convingerea ca anumite culori, numere sau buzunare ale mesei de ruleta sunt…fierbinti. Absolut ridicol – nu este decat un mit. Culorile, buzunarele, orfanii sau vecinii sunt rezultate absolut aleatoare, iar sustinand altceva nu tradeaza decat un comportament de joc ce a pierdut orice notiune de auto-disciplina.

Dupa un pariu pierdut, vine un pariu castigator!
Nici un jucator de ruleta nu trebuie sa faca greseala de a presupune ca dupa un pariu pierdut, urmeaza sa castigati. O echivalenta a pariurilor pierdute vs. pariuri castigate se poate atinge numai dupa un numar foarte mare de pariuri efectuate, iar acest lucru este imposibil de sustinut, datorita faptului ca bugetul de joc ar trebui sa fie astronomic! In plus, tineti minte: rezultatele negative nu preced rezultate pozitive si viceversa.

Aveti nevoie de bani pentru a face bani
Este adevarat, atat in lumea afacerilor, cat si in lumea tranzactionarii la bursa. In ceea ce priveste masa de ruleta, aveti nevoie de un buget. Bugetul nu trebuie sa reprezinte o suma colosala, este mai mult folosit pentru rulaj. Daca stilul dumneavoastra de joc este unul metodic si nu cadeti prada impulsului de a castiga multi bani dintr-un singur pariu mare, cu siguranta veti realiza un profit mic, dar constant.

Jucatorii cu experienta pot ghici buzunarul in care se va opri bila
Exista coincidenta, da! Chiar si o doza de noroc, ce va permite o singura data, sau poate de 2 ori, sa ghiciti buzunarul unde va pica bila. Chiar si asa, daca aveti suficient de mult timp – si bani – de a testa 1000 de rotiri, veti remarca faptul ca nu exista un al 6-lea simt asociat cu jocul de ruleta, si acestea tot strategii la ruleta se numesc. Daca veti crede cu tarie in talentul dumneavoastra, nu riscati decat sa pierdeti toti banii mai repede.

Trisatul este imposibil la ruleta
Ecogra este raspunzatoare de auditul cazinourilor

In cazul ruletei live, in cadrul sesiunilor cu dealer real, avantajul casei este de necontestat. Prin tehnici de gestiune a bugetului si o strategie controlata de pariere, puteti vedea rezultate pozitive. In cazul ruletei RNG, softul jocului este responsabil de rezultatul fiecarei invartiri. Tineti cont de faptul ca jucati pe o platforma online, deci tentativa de frauda este imposibila. In cazul ambelor variante de ruleta, fizica nu are nimic de-a face cu rezultatul invartii rotii si buzunarul in care va ateriza bila. Jucatorii nu au nici o posibilitate de a trisa la ruleta online, iar – de cealalta parte – cazinoul este obligat sa va ofere o mecanica de plata corecta, deoarece este auditat periodic si este sub supravegherea ONJN. Daca luati in considerare o tentativa de a trisa la acest loc, ruleta nu este pentru dumneavoastra. In schimb, exersati orice strategie din cele mentionate mai sus, invatati regulile la ruleta si sa jucati tactic si veti obseva ca jocul dumneavoastra se va schimba in bine.

Inselatorii in cadrul strategiilor la ruleta
Aceasta recenzie a urmarit sa va ofere toate informatiile necesare unei strategii pentru ruleta eficiente. Va invitam sa cititi toate informatiile noastre si celelalte recenzii, pentru a descoperi cel mai bun joc de ruleta si cazinoul ideal. Cu toate acestea, veti avea succes doar daca va dedicati unui stil de joc tactic, gestionand in acelasi timp atat bugetul, cat si riscul. Trebuie sa va auto-disciplinati, pentru a evita sa pariati emotional. Cu toate acestea, pe internet circula programe si sisteme de ruleta care va garanteaza un castig anume, sau un profit colosal. Sunt doar niste inselatorii, asa ca stati la distanta de astfel de materiale. Trebuie sa intelegeti aspectul matematic, statistic din spatele acestui joc si veti reusi, intr-o mica masura, sa negati avantajul casei. Doar exersand veti intelege cum puteti aplica strategiile prezentate si unde pot fi acestea utilizate cu succes. Explorati lumea ruletei, in varianta RNG si live! Jucati informati!

Comments 0

No comments found