3 Sisteme Simple și Eficiente pentru Ruletă Online cu Dealeri Live.

Învață trei sisteme de pariere extrem de simple ce pot fi aplicate cu succes când joci Ruletă online cu dealeri live.

Ruleta cu Dealeri Live reprezintă opțiunea preferată care vor să aibă parte de o experiență cât mai apropiată de cea dintr-un cazinou real, iar în ultimul timp e tot mai ușor să găsim un cazinou online care oferă această facilitate. Din acest motiv, tot mai mulți jucători au ajuns să prefere mesele cu dealeri live celor operate print intermediul unui soft.

Accesul la masa de joc se face prin intermediul unui stream video, care în general îți oferă și mai multe unghiuri de filmare astfel încât să poți vedea tot ce se întâmplă în locația de unde se desfășoară jocul.

Dealerii sunt în general prietenoși și chiar îi îndeamnă pe jucători să comunice între ei, iar acesta e un aspect apreciat de mulți jucători. Partea de socializare a reprezentat întotdeauna un aspect important pentru cei pasionați de jocurile de noroc, însă acest aspect lipsea cu desăvârșire în mediul online. Apariția cazinourilor online cu dealeri live satisface însă și această dorință a jucătorilor, așa că nu mai sunt prea multe argumente în favoarea variantei clasice a jocului.

Jocul de ruletă este unul simplu, fără opțiuni "ascunse" sau mari se secrete. Înainte de a începe să joci e însă important să cunoști opțiunile de pariere și care sunt câștigurile ce pot fi obținute pentru fiecare pariu câștigător în parte, dar și modul în care sunt dispuse numerele pe ruletă. Acest lucru te va ajuta să iei decizii mai rapid și să nu comiți erori care te pot costa (De exemplu să vrei să acoperi o anumită zonă a ruletei și să omiți câteva numere din zona respectivă).

SISTEMELE DE PARIERE LA RULETĂ CU DEALERI LIVE

În acest articol vom discuta despre sistemele de pariere ce pot fi aplicate în jocul de ruletă în general și în special în jocul de Ruletă cu dealer live.

Trebuie spus de la început că un sistem de pariere aplicat la ruletă nu îți va modifica cu nimic șansele de câștig. Orice sistem ai folosi, în momentul în care pariezi pe Roșu sau Negru, de exemplu, șansele tale de câștig vor fi tot de 48.60% (în Ruleta Europeană). Sau șansele să prinzi un numă aparte de pe masa de joc sunt tot de 2,70%. Totuși, aplicarea unui sistem de pariere te asiguri în primul rând să îți gestionezi mai bine bugetul. Iar gestionarea bugetului (sau Bankroll managementul) reprezintă prima și cea mai importantă lecție pentru un jucător care speră să aibă succes în jocurile de cazinou.

În funcție de sistemul de pariere ales te poți aștepta fie să limitezi cât mai mult pierderile, fie să profiți din plin de seriile câștigătoare, fie să reușești să anulezi o serie pierzătoare și să obții un profit (cum e cazul strategiei Martingale).

Sistemele de pariere pentru jocurile de noroc sunt în general simple și nu ai nevoie de mult timp pentru a le memora și a le pune în aplicare fără mari probleme.

Când joci Ruletă online cu dealeri live este recomandat să alegi un sistem cât mai puțin complicat, în condițiile în care timpul disponibil între rundele de mizare e limitat, spre deosebire de "clasica" ruletă online unde poți demara jocul după ce te-ai decis pe ce pariezi. În timpul disponibil trebuie să te decizi pe ce mizezi și cât mizezi, deci e bine să nu te complici prea mult în stabilirea mizei.

Strategiile de pariere pentru Ruletă au fost gândite în special pentru pariurile exterioare, adică acelea cu cele mai mari șanse de succes. Ne referim în special la pariurile cu "cotă 2", precum Roșu/Negru, Par/Impar, 1-18/19-36. Evident, nu are niciun sens să alegi un număr (ex. 25) și să folosești un sistem de pariere mizând pe acel număr, în condițiile în care șansele de câștig vor fi infime.

Am ales deci trei sisteme ce pot fi aplicate cu ușurință și am "ignorat" deja arhicunoscutul Sistem Martingale, despre care poți citi mai multe în acest articol: https://pariurix.com/sistem-martingale-ruleta-blackjack-strategie.html


1. STRATEGIA LABOUCHERE PENTRU RULETĂ CU DEALERI LIVE

Sistemul Labouchere este cunoscut și sub numele de "Martingale divizat" și poate fi extrem de eficient, chiar dacă la prima vedere este ceva mai complicat decât alte sisteme cunoscute. În realitate, strategia Labouchere e ușor de pus în practică și, spre deosebire de Martingale, nu necesită un buget foarte mare.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să stabilești un șir de numere. Poți alege orice numere, dar e recomandat să păstrezi lucrurile cât mai simple și să stabilești un șir de genul "1-2-3-4-5", pe care îl vom și folosi ca exemplu. Prima miză e stabilită prin adunarea primului și ultimul număr din șir, în cazul nostru 1 și 5. Deci vom avea o miză de 6 unități.

Regulile sistemului Labouchere sunt următoarele:

Dacă pariul e câștigător, atunci ștergi numerele respective din șir (deci în cazul nostru șirul 1-2-3-4-5 s-ar transforma în 2-3-4)
Dacă pariul e pierzător, atunci adaugi suma mizată la finalul șirului (1-2-3-4-5 devine 1-2-3-4-5-6).
Miza pentru următorul pariu este stabilită tot prin adunarea primului și ultimului număr din șir
Sistemul Labouchere e considerat încheiat și câștigător în momentul în care elimini toate numerele din șir, caz în care vei fi realizat un profit egal cu suma tuturor numerelor din șirul inițial).
Vei înțelege mai bine cum funcționează strategia Labouchere în ruletă din exemplul detaliat de mai jos.

Avem deci șirul 1-2-3-4-5:

Pariezi 6 unități (1+5) și pierzi. Trebuie să adaugi 6 la finalul șirului: 1-2-3-4-5-6
Pariezi 7 unități (1+6) și câștigi. Elimini 1 și 6 din șir: 2-3-4-5
Pariezi 7 unități (2+5) și câștigi. Elimini 2 și 5 din șir: 3-4
Pariezi 7 unități (3+4) și perzi. Adaugi 7 la finalul șirului: 3-4-7
Pariezi 10 unități (3+7) și câștigi: Elimini 3 șu 7 din șir: 4
Pariezi 4 unități (singurul număr rămas în șir) și pierzi. Adaugi 4 la finalul șirului: 4 - 4
Pariezi 8 unități și câștigi. Elimini cele două numere rămase în șir, 4 și 4, și închei sitemul Labouchere.

Astfel, la final ai un pofit de 15 unități după ce ai plasat pariuri de 49 de unități.

2. STRATEGIA D'ALEMBERT LA RULETĂ CU DEALERI LIVE

Un alt sistem extrem de popular printre jucătorii de ruletă este D'Alembert, numit după matematicianul francez cu același nume. Strategia D'Alembert este o metodă bazată pe o progresie negativă și presupune creșterea mizelor după fiecare rundă pierzătoare și scăderea lor după rundele câștigătoare. E extrem de ușor de pus în practică și e apreciat în special de jucătorii precauți, care nu vor să riște sume mari.

Principiile de bază ale acestui sistem sunt extrem de simple. În primul rând, jucătorul trebuie să stabilească pariul de bază, adică valoarea unei unități (ex. o unitate = 5 lei). Apoi jucătorul plasează miza și începe de fiecare dată cu o unitate. În discuție sunt tot pariurile cu cotă 2 (Roșu/negru, par/impar, 1-18/19-36). Dacă pariul este pierzător, atunci pentru următorul pariu miza va fi crescută cu o unitate. În exemplul nostru, primul pariu ar fi de 5 lei, iar al doilea de 10 lei (două unități). La fiecare pariu câștigător jucătorul trebuie să scadă miza cu o unitate. Iar sistemul se consideră încheiat când jucătorul facer profit de o unitate.

Evident, pentru ca acest sistem să devină cu adevărat profitabil ai nevoie de o serie câștigătoare mai lungă, în condițiile în care de fiecare dată când vei duce la capăt o serie D'Alembert vei face profit de o singură unitate.Chiar dacă nu ți se pare foarte atractiv acest sistem, gândește-te că te poate salva în sesiunile în care norocul nu e de partea ta. Cu un sistem precum Martingale, de exemplu, mai multe runde pierzătoare consecutive ți-ar putea pune în pericol întreaga bancă, în condițiile în care trebuie să dublezi miza după fiecare pariu pierzător. În D'Alembert trebuie să crești miza cu o singură unitate, iar această progresie e mult mai ușor de susținut și când ai un buget mai mic.

3. STRATEGIA PAROLI LA RULETĂ CU DEALERI LIVE

Paroli este unul din cele mai cunoscute sisteme de pariere bazate pe progresii pozitive și este aplicat cu succes tot la pariurile în cotă 2, fiind folosit la Ruletă, Blackjack, Baccarat sau Craps. Schimbarea mizelor în strategia Paroli se face după câteva reguli extrem de simple. În primul rând trebuie să stabilești miza de pornire, care în mod ideal nu ar trebui niciodată să depășească 5% din suma totală disponibilă pentru o sesiune de ruletă.

Să presupunem că începi cu pariuri în valoare de 10 lei. Miza va rămâne neschimbată până în momentul în care plasezi un pariu câștigător, moment în care dublezi miza pentru următorul pariu (20 de lei). Dacă și acest pariu este câștigător atunci dublezi din nou miza (40 de lei). Dacă ajungi la trei pariuri consecutive câștigate atunci consideri seria încheiată și o iei de la capăt.

Ideea de bază a sistemului Paroli este să îi ajute pe jucători să profite cât mai mult de seriile câștigătoare. Nu e deloc neobișnuit să prinzi serii de măcar trei pariuri consecutive câștigătoare, iar dublând miza reușești să-ți crești câștigurile.

De fiecare data când pierzi, indiferent de poziția în care te aflai, următorul pariu va fi la valoarea inițială.

Exemplu:

Runda 1. Pariezi 10 lei și pierzi, miza rămâne la 10 lei
Runda 2. Pariezi 10 lei și câștigi, miza pentru următorul pariu se dublează
Runda 3. Pariezi 20 de lei și pierzi, miza revine la nivelul inițial - 10 lei
Runda 4. Pariezi 10 lei și câștigi, dublezi miza
Runda 5. Pariezi 20 de lei și câștigi, dublezi miza
Runda 6. Pariezi 40 de lei și câștigi. Seria e încheiată, iar miza revine la nivelul inițial

Ideea că în acest sistem vei risca întotdeauna suma stabilită inițial. Si când pariezi pentru a treia oară într-o serie câștigătoare riști de fapt tot cei 10 lei mizați la începutul seriei, deoarece restul de 30 de lei din pariul de 40 sunt câștigați în rundele precedente.

Evident, niciun sistem de pariere nu e ideal și nici nu îți poate garanta că vei face profit, însă încercându-le poți vedea care se pretează mai bine nevoilor tale.

În final nu uita că jocurile de noroc sunt și trebuie să rămână doar un hobby și îți recomandăm să nu joci niciodată mai mult de 10% din veniturile tale. În categoria Cazino Online a site-ului vei găsi zeci de tutoriale care te pot ajuta să iei decizii mai bune când ești la masa de joc.

 

Comments 0

No comments found